Συνοπτική Παρουσίαση της Δραστηριότητας της Επιχείρησης MITA Travel

Το MitaTravel δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1987.

Αποτελεί ένα ταξιδιωτικό γραφείο με 23 χρόνια εμπειρίας και συνεχή παρουσία στον τουρισμό. Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων είναι ένας σημαντικός και χρήσιμος οδηγός για εμάς και τους συνεργάτες μας που έχουμε αποκτήσει πλέον όλες εκείνες τις ικανότητες που απαιτούνται για μια πλήρη εξυπηρέτηση και συνολική ανταπόκριση στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τα γραφεία μας βρίσκονται μεταξύ του Ολύμπου (το περίφημο βουνό των δώδεκα θεών γνωστό σε όλο τον κόσμο από την ελληνική μυθολογία) και μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα βρισκόμαστε στο κέντρο της Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας, όπου μπορείτε εύκολα να μας βρείτε και αναζητήσετε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις διακοπές σας.

Επίσης  σημαντικό να αναφέρουμε ότι είμαστε μόλις 80 χιλιόμετρα από την συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο και έχουμε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας μας είναι δύο πολύ καθοριστικοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Υπηρεσίες

Οργανώνει και διεξάγει περιηγήσεις ειδικά σχεδιασμένα για σχολεία, συλλόγους, σωματεία, αθλητικές ομάδες.

Μισθωμένα ξενοδοχεία - δωμάτια σε συνεργασία με TOUROPERATOR

Οργανώνει ημερήσιες εκδρομές προς διάφορους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Διεξαγωγή ειδικών προγραμμάτων με μεγάλο ενδιαφέρον, από και προς το αεροδρόμιο και αλλού, οργανώνει εκδρομές στα αξιοθέατα σε όλη την Ελλάδα με έμπειρους οδηγούς, καθώς και περιηγήσεις με λεωφορείο και εκπαιδευτικά ταξίδια.

Επίσης προσφέρει υπηρεσίες συναλλάγματος, WesternUnion, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, ξενώνες, διαμερίσματα και ξενοδοχεία, ακόμη και αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.mitatravel.gr/